Loxone - Aanwezigheidsmelder Tree Antraciet - 100423

100423

5412748785579

Loxone

https://www.zelektro.be/web/image/product.template/236/image_1920?unique=e4d6b5f

Aanwezigheidsmelder voor gebruik met de Loxone Tree Technologie. De Aanwezigheidsmelder Tree vervangt de Bewegingsmelder Tree.

118,66 € 118.66 EUR 118,66 € Inclusief BTW

90,75 €

(0,00 € / Stuks)
  • Merk
  • Montagewijze
  • Loxone
  • Loxone Kleur
  • Loxone Technologie

Deze combinatie bestaat niet.

Wat is een Loxone installatie:

Lees hier hoe een Loxone installatie je leven makkelijker maakt.

Technische fiche

Unieke multisensor:
Herkennen van beweging, aanwezigheid & helderheid

Een klassieke bewegingsmelder registreert niet wanneer een persoon bijvoorbeeld aan een bureau of voor de tv zit en niet beweegt. De bewegingsmelder kan ook worden verborgen door een openstaande deur en dan bevindt de persoon zich niet binnen het detectiebereik. Om een betrouwbare aanwezigheidsdetectie in alle posities mogelijk te maken, hebben we de Loxone Aanwezigheidsmelder ontwikkeld. Dankzij de geïntegreerde multisensoren kunt u bij een typisch project besparen op detectoren en zo uw klant helpen om geld te besparen.

Beweging
Met een detectiebereik van 360° horizontaal en 110° verticaal, detecteert de aanwezigheidsmelder bewegingen binnen een straal van 8 meter (bij een plafondhoogte van 3 meter). De gevoeligheid kan in 4 stappen worden aangepast.

Aanwezigheid
Indien de aanwezigheid door beweging werd gedetecteerd, kan dit door de akoestische sensor worden verlengd. De drempelwaarde van de akoestische detectie kan worden ingesteld via Loxone Config.

Helderheid
Een hoogwaardige helderheidssensor met een groot detectiebereik is perfect geschikt voor de implementatie van helderheidsafhankelijke functies zoals constante lichtregeling.

 

Veelzijdige akoestische sensor

Dankzij de geïntegreerde akoestische sensor biedt de aanwezigheidsmelder nog meer toepassingsmogelijkheden.

Automatische nalooptijd
Beweging activeert de aanwezigheidsmelder. Door middel van de akoestische sensor wordt de nalooptijd automatisch verlengd, zelfs als niemand beweegt.

Eenvoudige reactivatie
Na afloop van de aanwezigheidsdetectie kan deze binnen 10 seconden worden gereactiveerd door middel van een akoestisch signaal, bijvoorbeeld een klap.

Individuele drempel voor alarm
Bij overschrijding van een bepaald geluidsniveau (instelbaar in Loxone Config) wordt de alarmuitgang van de aanwezigheidsmelder geactiveerd. Hiermee kunt u alle functies realiseren die u maar wilt, bijvoorbeeld meldingen of een alarm.

 

Zo werkt geruis/geluidsdetectie

De aanwezigheidsmelder is uitgerust met een akoestische sensor die geluiden detecteert en het volumeniveau meet. Het niveau van het volume wordt doorgegeven aan de Miniserver.

 

Aanwezigheidsdetectie voor Ambient Assisted Living

Vooral wanneer ouderen of zorgbehoevenden alleen thuis wonen, is het belangrijk dat familieleden weten dat alles in orde is. Dit kan worden bereikt met een aanwezigheidsdetectiesysteem. Valdetectie, gedragsveranderingen, noodsituaties kunnen worden gedetecteerd en er kan een alarm worden geactiveerd. Lees meer over de mogelijkheden van Loxone in Ambient Assisted Living in onze gratis folder.

 

Installatie en inbedrijfstelling

Met de vezelversterkte montageplaat kan de aanwezigheidsmelder eenvoudig en veilig aan het plafond en de wand worden gemonteerd. Dankzij de Loxone Tree technologie kunt u deze binnen enkele minuten in gebruik nemen met behulp van Loxone Config.

De aanwezigheidsmelder Tree en alle andere Tree producten worden via Plug & Play in gebruik genomen en werken perfect samen met alle Loxone componenten. Dankzij de flexibele bekabeling is de inbedrijfstelling in enkele ogenblikken geklaard.

Specificaties

Merk Loxone
Montagewijze Opbouw
Loxone Aanwezigheid
Loxone Kleur Antraciet
Loxone Technologie TREE