Filter 0
Product Filters

Product Filters

42

Zoek je een goede schakelaar om lichten manueel of op afstand te bedienen? Een Niko schakelaar is altijd een slimme keuze. Zoek je een drukknop schakelaar Niko of draadloze schakelaar Niko? Bekijk het aanbod Niko schakelaars in onze webshop en bestel de gewenste schakelaar eenvoudig online. Scrol door ons digitale assortiment en kies bijvoorbeeld voor een Niko enkelpolige schakelaar of een Niko dubbelpolige schakelaar.

Wat is een Niko schakelaar?

Niko is een 100% Belgisch merk dat schakelmateriaal voor allerlei toepassingen biedt. Een Niko schakelaar komt dan ook handig van pas bij het bedienen van verlichting, verwarming of rolluiken. Niko schakelaars werken met alle elektrische installaties en vormen daarom altijd een uitstekende keuze. De producten voor traditionele en moderne bekabeling zijn van de allerbeste kwaliteit en gemakkelijk aan te sluiten. Een Niko schakelaar aansluiten doe je met behulp van de bijgeleverde instructies en natuurlijk kun je ook altijd een beroep doen op onze klantenservice. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en een correcte installatie.

De samenstelling van een Niko schakelaar

Een Niko schakelaar bestaat uit een opbouwsokkel of inbouwmateriaal met daarnaast een frontpaneel en afdekplaat voor een nette afwerking. Een enkelpolige schakelaar Niko is er om één lichtpunt op één plaats te bedienen. De Niko dubbelpolige schakelaar komt goed van pas in vochtige ruimtes zoals de badkamer en kelder. De Niko wisselschakelaar vormt dan weer een uitkomst wanneer je een lichtpunt vanaf meerdere locaties wenst te bedienen. Niko schakelaars combineer je probleemloos met Niko stopcontacten voor een uniforme uitstraling van jouw interieur.

Niko schakelaar in verschillende stijlen en kleuren

Niko schakelaars zijn te koop in allerlei stijlen en kleuren. Een Niko schakelaar wit past perfect in een neutrale of klassieke inrichting. Een Niko schakelaar zwart komt daarentegen dan weer goed van pas in een modern of industrieel interieur. Bekijk daarom het aanbod in onze webshop en verrijk je interieur met de geschikte Niko schakelaar. Welke Niko schakelaars kleuren spreken jou aan?

Aanbod Niko schakelaars bij Zelektro

In onze webshop kies je uit verschillende Niko schakelaars. Kies bijvoorbeeld een Niko draadloze schakelaar of ga voor een Niko dubbele schakelaar. Een Niko drukknop schakelaar behoort ook tot de mogelijkheden. Huisautomatisering slim vormgeven? Kies dan voor Niko Home Control en combineer dit met een Niko Home Control schakelaar. Verlichting, zonwering, verwarming en rolluiken zijn probleemloos aan te sluiten op Niko Home Control. Daarom slaag je bij Zelektro ook in je zoektocht naar een rolluikschakelaar Niko. Verder verkopen we ook Niko trekschakelaars en Niko dimmers.

Hierom een Niko schakelaar kopen bij Zelektro

Een Niko schakelaar nodig voor een specifieke toepassing? Het loont altijd om je nieuwe schakelaar in onze webshop te bestellen. We verzekeren je van een snelle en professionele topservice. Een schakelaar die je vóór 12:00 uur bestelt, wordt de volgende werkdag al geleverd. Dit doen we helemaal gratis bij een orderbedrag van minimaal € 50,-. Bestel daarom een schakelaar Niko in onze webshop en geniet direct van al onze voordelen.