Filter 0
Product Filters

Product Filters

327

Bij Zelektro kies je uit een uitgebreid aanbod schakelmateriaal en daarom vind je bij ons ook de geschikte Niko afdekplaat. Tijdens het plaatsen of vervangen van een schakelaar of stopcontact kies je immers idealiter voor een afwerking die past bij je interieur. Heb je de muren in jouw huis net voorzien van een nieuw likje verf of behang? De bijpassende Niko afdekplaat vind je bij Zelektro! Elke Niko afdekplaat is eenvoudig te vervangen dankzij een handig kliksysteem. Zo zit je nooit vast aan één kleur of stijl. Enthousiast? Ontdek het aanbod Niko schakelmateriaal in onze webshop en bestel direct jouw gewenste Niko afdekplaat online!

Wat is een Niko afdekplaat?

Niko is een 100% Belgisch merk dat bekend staat om zijn hoogwaardig elektrisch schakelmateriaal. De Niko afdekplaat is een belangrijk onderdeel bij het samenstellen van een Niko schakelaar of stopcontact dat ervoor zorgt dat alle randen van schakelaars en stopcontacten netjes worden afgewerkt. Of je nu een stopcontact, schakelaar of dimmer plaatst, met een Niko afdekplaat zorg je voor een nette en stijlvolle afwerking, volledig afgestemd op jouw interieur. Bestel jouw Niko stopcontact afdekplaat daarom snel in onze webshop of win advies in bij één van onze experts. 

Aanbod Niko afdekplaten bij Zelektro

Bij Zelektro vind je een verrassend en uitgebreid assortiment Niko dimmers, schakelaars en afdekplaten. Niko afdekplaten zijn immers verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen zodat je deze perfect afstemt op jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een Niko afdekplaat zwart, een Niko afdekplaat wit of een Niko afdekplaat antraciet. Selecteer eenvoudig de gewenste kleur van jouw Niko afdekplaat in onze webshop en bestel jouw Niko afdekplaat snel online. Vergeet ook zeker niet om het gewenste frontpaneel en/of inbouwsokkel toe te voegen aan jouw bestelling. Zo ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan! Welke Niko afdekplaat kleuren genieten jouw voorkeur?

Verschillende types Niko afdekplaten

Bij Zelektro kies je uit een assortiment van enkel-, twee-, drie- en viervoudige Niko afdekplaten en dit zowel in horizontale als verticale uitvoeringen. Zo gebruik je bijvoorbeeld een Niko afdekplaat 4 verticaal of een Niko afdekplaat 4 horizontaal voor het afwerken van vier schakelaars of dimmers. Daarnaast hebben we ook een Niko afdekplaat 5 horizontaal in het assortiment. Zorg er dus voor dat je bij je aankoop van de juiste afdekplaat rekening houdt met het aantal schakelaars dat je wenst te bedienen. Let verder ook op de afmetingen van de afdekplaat voor een nauwkeurige afwerking.

Niko afdekplaat kopen in onze webshop

Op zoek naar een Niko schakelaar afdekplaat? Bij Zelektro hebben we een ruime selectie waaruit je gemakkelijk kan kiezen. Of het nu voor thuis of op kantoor is, we hebben de perfecte afdekplaat voor elke toepassing. Bij Zelektro hebben we naast afdekmateriaal ook een breed assortiment aan Niko schakelaars en drukknoppen. Ontdek snel ons uitgebreide assortiment Niko schakelmateriaal in onze webshop! Plaats je je bestelling vóór 12:00? Dan ontvang je je Niko afdekplaat de volgende werkdag in huis. Bij bestellingen van € 50,- of meer bezorgen we bovendien volledig gratis! 

Heb je vragen of nood aan advies? Neem dan contact op met één van onze experts. Geniet van onze professionele service op maat en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste Niko afdekplaat voor elke kamer in huis: woonkamer, badkamer of slaapkamer!