Wie is Zelektro.be?

Zelektro.be is dé online partner voor je elektromaterialen en elektrotechniek! We zijn sinds 2013 actief als webshop op gebied van elektrotechniek en huisautomatisatie voor de professional en particulier.
In onze webshop, die vandaag méér dan 20.000 producten telt, kan je zowat alles vinden op het gebied van de zekeringkast, zekeringkast componenten, kabel en bedrading, schakelmateriaal, installatiemateriaal, domotica, verlichting, hernieuwbare technologie, ventilatie, verwarming en veel meer. Door onze ruime voorraad hebben we slechts een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Voor gespecialiseerde producten bestellen we ook door.
Zelektro.be is gespecialiseerd in voorbekabelde zekeringkasten, zowel standaard als op jouw maat. Door ons brede assortiment kunnen we je altijd voorzien van de juiste producten voor iedere situatie.
Zelektro is ook al meer dan 10 jaar bekend als dé specialist in domotica of huisautomatisering. Als Loxone Smart Home Platinum partner en erkend specialist in Niko Home Control vindt u bij ons alle support voor elke installatie en alle projecten.

De voordelen van Zelektro.be

Onze technische mensen helpen je graag verder met alle vragen.
De grootste stock van België. Kies uit een voorraad van méér dan 20.000 producten in voorraad in één van onze magazijnen.
Voorbekabelde zekeringkasten op maat. Bestel je standaard voorbedraade zekeringkast vanuit onze stock of laat jouw kast op maat maken. Zowel voor een standaard elektrische kast als voor een domoticakast.
Verzending binnen 24 uur of 48 uur. Je bestelling wordt altijd binnen 24 uur verzonden. Leveren we vanuit ons tweede magazijn, dan is jouw bestelling een dagje langer onderweg. Wij communiceren dit voor elk product. Zo heb jij je producten snel in huis.
Altijd goed geprijsd. Wij hanteren een zo goed mogelijke prijs voor de producten in ons assortiment.

Zelektro.be is trots onderdeel van Heylen Group

Sinds 2021 is Ztech bv, het moederbedrijf van Zelektro.be, onderdeel geworden van de Heylen Group . Deze samenwerking heeft de positie van Zelektro.be versterkt en heeft gezorgd voor een nog breder scala aan hoogwaardige producten en diensten voor onze gewaardeerde klanten.

Heylen Group, met zijn hoofdkantoor in Herentals, staat bekend als een dynamische en innovatieve groep van bedrijven die actief zijn in diverse sectoren, waaronder vastgoed, logistiek, en distributie. Als een gediversifieerde onderneming is Heylen Group voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het aangaan van strategische partnerschappen om groei te realiseren en meerwaarde te bieden aan klanten en stakeholders.

De Heylen Group omvat diverse bedrijven die elk op hun eigen terrein excelleren. Een van de prominente bedrijven binnen de groep is Heylen Warehouses , gespecialiseerd in de ontwikkeling en verhuur van hoogwaardig logistiek- en semi industrieel vastgoed in verschillende Europese landen. Exellent Electro en  Selexion zijn andere voorbeelden, beiden zijn toonaangevende namen in huishoudelektro en multimedia. Deze bedrijven, samen met Zelektro.be, vormen een geïntegreerd netwerk van expertise en service, gedreven door innovatie en klantgerichtheid.

Door de synergie tussen Zelektro.be en Heylen Group kunnen we onze klanten een nog betere service en een breder scala aan producten bieden. Samen streven we ernaar om voorop te blijven lopen in de sector van elektrisch materiaal en smarthome oplossingen en onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen.

Ontdek meer over Heylen Group en zijn dochterondernemingen door een bezoek te brengen aan hun websites, hieronder alvast enkele van hen:

 • Boretti staat synoniem voor hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle.
 • Euro Fresh Foods een internationaal actieve distributiepartner voor zuivel en verse producten.
 • Products & Brands Group een sales, marketing en distributie specialist actief in retail en groothandel in de Benelux.
 • Link21 is een parel van een Bar Brasserie in Herentals, gelegen vlakbij de afrit 21 van de snelweg E313 tussen Antwerpen en Hasselt. 
 • Frame21 is een flexibele werkomgeving waar we samen op zoek gaan naar de kantoorformule die het beste bij je past.
 • Expert in verkoop en service van huishoudelektro en multimedia.
 • Hermans Heftrucks is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van heftrucks, verreikers, hoogwerkers en intern transportmateriaal.
 • boostU, je digital Growth Marketing Agency.
 • Horsten International is de China consultant met het langste trackrecord in de Benelux en geeft advies en ondersteuning aan bedrijven en scale-ups met Chinese activiteiten of ambities.
 • Merkado Agency adviseert en ondersteunt bedrijven en merken om hun producten op online marktplaatsen te verkopen.
 • Van den Bos Flowerbulbs is gespecialiseerd in lelies, freesia’s en calla’s voor professionele bloemen- en potplantentelers.
 • DealerShop.be is een e-commerce platform dat zich uitsluitend richt naar zakelijke klanten/verdelers van ICT materiaal. 

Hier kan je een volledig overzicht vinden van de investeringen van Heylen Group.


Neem contact met ons op voor meer informatie over onze samenwerking met Heylen Group en hoe we u kunnen helpen met uw elektronische behoeften.

 

Trends Gazellen ambassadeur

De redactie van Trends Magazine voor de provincie Antwerpen heeft Zelektro.be/Ztech uitverkozen tot Trends Gazellen Ambassadeur 2023. Wij danken iedereen voor jullie vertrouwen in Zelektro.be/Ztech de afgelopen jaren. Wij streven er naar om dit ook de komende jaren zo voort te zetten