Versterk ons team en ga voor een job vol spanning! Bekijk zeker onze vacatures

Over Zelektro

Wie is Zelektro?

Zelektro.be is dé online partner voor je elektromaterialen en elektrotechniek! Wij zij al jaren actief als webshop op gebied van eletrotechniek en domotica voor de professional en particulier.
In onze webshop, die vandaag méér dan 30.000 producten telt, vind je zowat alles vinden op het gebied van de zekeringkast, zekeringkast componenten, kabel en bedrading, schakelmateriaal, installatiemateriaal, domotica, verlichting, hernieuwbare technologie en veel meer. Door onze ruime voorraad hebben we slechts een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Voor gespecialiseerde producten bestellen we ook door.
Zelektro.be is gespecialiseerd in voorbekabelde zekeringkasten, zowel standaard als op jouw maat. Door ons brede assortiment kunnen we je altijd voorzien van de juiste producten voor iedere situatie.
Zelektro is ook al meer dan 10 jaar bekend als dé specialist in domotica of huisautomatisering. Als Loxone Platinum partner en erkend specialist in Niko Home Control of DigitalSTROM vind u bij ons alle support voor elke installatie en alle projecten.

De voordelen van Zelektro.be

Specialist in elektromaterialen. Al ruim 10 jaar zijn we actief als elektrotechnische webshop in België. Onze technische mensen helpen je graag verder met alle vragen.
De grootste stock van België . Kies uit een voorraad van méér dan 30.000 producten in voorraad in één van onze magazijnen.
Voorbekabelde zekeringkasten op maat. Bestel je standaard voorbedraade zekeringkast vanuit onze stock of laat jouw kast op maat maken. Zowel voor een standaard elektrische kast als voor een domoticakast.
Verzending binnen 24 uur of 48 uur. Je bestelling wordt altijd binnen 24 uur verzonden. Leveren we vanuit ons tweede magazijn, dan is jouw bestelling een dagje langer onderweg. Wij communiceren dit voor elk product. Zo heb jij je producten snel in huis.
Breed en divers assortiment. Door ons brede assortiment zijn we in staat voor iedere situatie een geschikt product te leveren.
Altijd goed geprijsd. Wij hanteren een zo goed mogelijke prijs voor de producten in ons assortiment.

Trends Gazellen ambassadeur

De redactie van Trends Magazine voor de provincie Antwerpen heeft Zelektro.be/Ztech uitverkozen tot Trends Gazellen Ambassadeur. Wij danken iedereen voor jullie vertrouwen in Zelektro.be/Ztech de afgelopen jaren. Wij streven er naar om dit ook de komende jaren zo voort te zetten