Welke leveringsmogelijkheden heb je?

Levering aan huis of op een ander adres


    
    Snelle verzending


Voor 19:00 uur* besteld, volgende werkdag geleverd.

We streven er naar zo snel mogelijk de dag zelf terug te kunnen uitleveren. In 99% van de gevallen wordt je bestelling de volgende dag door DPD of GLS bij jou thuis geleverd.
Onze levertijden zoals aangegeven in de webshop zijn correct of er wordt sneller geleverd. De aangegeven levertijden gelden voor België en Nederland. 
Bij meerdere producten bepaalt het product met de langste levertijd wanneer het pakket wordt verzonden.

* 17:00 uur op vrijdag

 
    Gratis verzending

Vanaf 60 € (in België) of 75€ (naar Nederland) wordt uw bestelling gratis aan huis of op een ander adres geleverd. Voor een bestelling van minder dan 50 € (België) of 75€ (Nederland) betaalt u een kleine bijdrage voor de verzending. Wij houden de verzendkosten voor onze klanten zo laag mogelijk, 5,5 € (exclusief BTW) voor België en 7,0 € (exclusief BTW) voor Nederland. De verzendingen worden verzorgd door GLS of DPD. Wij kiezen voor jou de beste optie.

  • Een verzending op pallet is gratis vanaf een bestelling van 750 €
  • Voor bestellingen van minder dan 750 € betaalt u slechts 25 €


Levering via een afhaalpunt in je buurt


Kies Slim, Kies Groen 🌿

Elke keuze die we maken heeft invloed op onze planeet. Daarom nodigen we je uit om samen met ons een stap verder te gaan in duurzaamheid. Hoe? Door jouw pakket bij een lokaal afhaalpunt op te halen - ideaal met de fiets of te voet, als de grootte van het pakket dit toelaat.

Enkele voordelen op een rijtje:

Flexibel ophalen: Jouw pakket ligt klaar wanneer het je uitkomt, zonder te hoeven wachten op de bezorger.

Extra duurzaam: Door te fietsen of te voet te gaan naar jouw afhaalpunt, helpt u actief mee aan het verminderen van verkeersdrukte en CO2-uitstoot. Elke stap of trap draagt bij aan een gezondere aarde.

Steun aan lokale ondernemingen: Afhaalpunten zijn vaak kleinschalige, lokale handelszaken. Jouw keuze ondersteunt de lokale economie.

Goed voor jou en de Planeet: Niet alleen helpt deze aanpak het milieu, maar het is ook goed voor je gezondheid en welzijn.

 Laten we samen een verschil maken voor een groenere, gezondere wereld. Jouw keuze telt!

Bedankt voor je bewuste en milieuvriendelijke keuze.

  • Leveringen via een afhaalpunt zijn gratis vanaf een bestelling van 60 €.
  • Voor een bestelling van minder dan 60 € betaalt u slechts 4,95 € (exclusief BTW) voor België en 7 € (exclusief BTW) voor Nederland.

Opgelet!  Aardingsstaven, kabelgoten en producten langer dan 1m kunnen niet via een afhaalpunt geleverd worden.

Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een e-mail van of    . In die e-mail staat een link om je pakket te volgen via Track & Trace.
 

Zowel  als    bieden extra opties aan voor de levering van je bestelling.
Deze opties zijn vooral handig als je denkt afwezig te zullen zijn op het moment van de levering. Zo kan je er dan bijvoorbeeld voor kiezen om je pakket te laten leveren bij je buur. Of je kiest voor een levering op een veilige plaats zoals een carport of een afdakje. Je handtekening voor ontvangst is dan niet meer vereist.

De e-mail die je krijgt op het moment van de verzending bevat naast een link voor Track & Trace.
ook een link naar de uitgebreide leveringsopties voor jouw pakket.

Werk je graag met je smartphone? Dan kan je de MyDPD app of de GLS app downloaden.