Versterk ons team en ga voor een job vol spanning! Bekijk zeker onze vacatures. 

Welke leveringsmogelijkheden heb je?


Levering aan huis of op een ander adres


    
    Snelle verzending


Elke bestelling vóór 12u wordt nog dezelfde dag verzonden. (indien in voorraad) In 99% van de gevallen wordt je bestelling de volgende dag door DPD of GLS bij jou thuis geleverd.
Onze levertijden zoals aangegeven in de webshop zijn correct of er wordt sneller geleverd. De aangegeven levertijden gelden voor België en Nederland. 
Bij meerdere producten bepaalt het product met de langste levertijd wanneer het pakket verzonden wordt.

 
    Gratis verzending

Vanaf 50 € (in België) of 75€ (naar Nederland) wordt uw bestelling gratis aan huis of op een ander adres geleverd. Voor een bestelling van minder dan 50 € (België) of 75€ (Nederland) betaalt u een kleine bijdrage voor de verzending. Wij houden de verzendkosten voor onze klanten zo laag mogelijk, 4,5 € (exclusief BTW) voor België en 5  € (exclusief BTW) voor Nederland. De verzendingen worden verzorgd door GLS of DPD. Wij kiezen voor jou de beste optie.

  • Een verzending op pallet is gratis vanaf een bestelling van 750 €
  • Voor bestellingen van minder dan 750 € betaalt u slechts 25 €


Levering via een afhaalpunt in je buurt


Afhalen waar en wanneer het jou past

Indien je dit wenst brengen we je bestelling naar een afhaalpunt bij jou in de buurt. Er is altijd een afhaalpunt op minder dan 10 km van je deur. Ze zijn vaak ook 's avonds of in het weekend open. Je kan je bestelling dus afhalen waar en wanneer het jou uitkomt.

  • Leveringen via een afhaalpunt zijn gratis vanaf een bestelling van 50 €.
  • Voor een bestelling van minder dan 50 € betaalt u slechts 4,5 € (exclusief BTW) voor België en 5  € (exclusief BTW) voor Nederland.

Opgelet!  Aardingsstaven, kabelgoten en producten langer dan 1,5m kunnen niet via een afhaalpunt geleverd worden.

 

Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een e-mail van of    . In die e-mail staat een link om je pakket te volgen via Track & Trace.
 

Zowel  als    bieden extra opties aan voor de levering van je bestelling.
Deze opties zijn vooral handig als je denkt afwezig te zullen zijn op het moment van de levering. Zo kan je er dan bijvoorbeeld voor kiezen om je pakket te laten leveren bij je buur. Of je kiest voor een levering op een veilige plaats zoals een carport of een afdakje. Je handtekening voor ontvangst is dan niet meer vereist.

De e-mail die je krijgt op het moment van de verzending bevat naast een link voor Track & Trace.
ook een link naar de uitgebreide leveringsopties voor jouw pakket.

Werk je graag met je smartphone? Dan kan je de MyDPD app of de GLS app downloaden.