Product Filters
63

Hier vindt u een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten om uw huis of kantoor het hele jaar door comfortabel te houden. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte verwarmingsoplossing voor de wintermaanden, een krachtige ventilator voor de zomerse hitte, of een geavanceerde airco om de luchtkwaliteit te verbeteren, wij hebben de producten die u nodig heeft.


Offerte & studie geothermische warmtepomp

Haal gratis energie uit de Aarde via een verticale captatie. Met een geothermische warmtepomp geniet je van een hoog rendement en de mogelijkheid tot passieve koeling.

Start je aanvraag nu


Verwarming: voor een knus en warm huis 

Je huis verwarmen tijdens koude dagen? Je doet het met een verwarmingssysteem van Zelektro. Wij bieden je de keuze uit allerlei verwarmingssystemen van diverse topmerken. Op die manier transformeer jij elke koude kamer in je woning naar een sfeervolle en warme ruimte. Verwarming is te koop in allerlei uitvoeringen en daarom kies je voor een systeem dat perfect aansluit op je wensen. Voor elke behoefte is er verwarming verkrijgbaar, bekijk daarom snel het aanbod bij Zelektro!

Welke verwarming kies je? 

Het selecteren van het juiste verwarmingssysteem is niet altijd eenvoudig. Een geschikte oplossing stem je altijd af op je huidige situatie en wensen. Dit heeft alles te maken met hoe je warmte in huis opwekt. Maak je gebruik van een cv-ketel of doe je dit via een warmtepomp? Het is ook mogelijk om je woning te verwarming via airco of elektrische verwarming. Kortom: er is van alles mogelijk. Breng daarom in kaart hoe je nu je huis verwarmt of maak een concreet plan om over te stappen naar een ander verwarmingssysteem.

Welke verwarmingssystemen zijn er?  

Verwarming is er in allerlei soorten en ook bij Zelektro geniet je van een ruim assortiment verwarmingssystemen zoals bijvoorbeeld een warmtepomp. We zetten alle opties inclusief voor- en nadelen voor je op een rij:

Centrale verwarming 

Veel woningen maken gebruik van centrale verwarming. Hierbij wordt warmte opgewekt via een cv-ketel of boiler. De temperatuur van dit verwarmingssysteem wordt geregeld met behulp van een thermostaat. Verwarmen op gas is aantrekkelijk, want een huis warmt via radiatoren snel op. Wel is gas prijzig en ook is het minder goed voor het milieu.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een verwarmingssysteem dat je veelal tegenkomt in de badkamer, maar ook in de tuin of bij een buitenterras wordt er vaak gekozen voor infraroodverwarming. De warmte van dit systeem wordt verspreid door middel van infraroodstralers en -panelen. Je bent zeker van directe en energiezuinige verwarming, maar het is helaas moeilijk als hoofdverwarming te gebruiken.

Elektrische verwarming 

Elektrische verwarming is dé trend, want het is een duurzaam verwarmingssysteem. Het terugdringen van gas staat hoog op de overheidsagenda's en daarom vindt er op Europees niveau een gigantische transitie plaats. Behalve elektrische kachels en infraroodpanelen is het ook een optie om te kiezen voor elektrische vloerverwarming.

Thermostaat verwarming 

Een thermostaat meet de temperatuur en regelt de warmte in huis. Thermostaat verwarming is bijvoorbeeld mogelijk via een digitale of slimme thermostaat. Hiermee bedien je een thermostaat via je smartphone. Super makkelijk, want zo kun je je verwarming al aanzetten wanneer je vanuit je werk onderweg naar huis bent.

Warmtepomp en warmtepompboilers

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor een traditioneel verwarmingssysteem. Het is een aantrekkelijke manier om energie te besparen en van het gas af te gaan. Wel vraagt een warmtepomp om een forse investering. Ook bij warmtepompboilers zijn er niet langer fossiele brandstoffen nodig. Bovendien verbruiken ze minder elektriciteit dan bijvoorbeeld gewone, elektrische boilers.

Aircosystemen 

Verwarming is ook mogelijk met behulp van een aircosysteem. Een airco die niet alleen koelt, maar ook warmte opwekt, wordt ook wel een lucht-lucht-warmtepomp genoemd. Het is een efficiënte en duurzame manier om kamers in je huis te verwarmen. Dat is tegelijkertijd ook het nadeel, want een airco systeem verwarmt slechts één ruimte. Je hebt meerdere airco's nodig om een huis comfortabel te verwarmen en dit brengt de nodige kosten met zich mee.

Hoe verwarming ontluchten? 

Hoor je geborrel in je radiatoren? Tijd om je verwarming te ontluchten! Dit betekent namelijk dat je verwarming niet goed opwarmt en dit zorgt voor energieverspilling. Bij je verwarming ontluchten is het belangrijk dat de waterdruk in je cv-ketel in orde is. Zorg verder dat je een ontluchtingssleuteltje en doekje bij de hand hebt om lekkend water op te vangen:


  1. Zet je thermostaat vijftien minuten op de hoogste temperatuur;

  2. Draai de radiatorkranen dicht en wacht tot de radiatoren zijn afgekoeld;

  3. Gebruik een ontluchtingssleutel om je radiatoren aan de zijkant te ontluchten;

  4. Vang vocht uit je verwarming op met het doekje;

  5. Draai na afloop alle radiatoren weer open.


Gratis tip van Zelektro.be: werk altijd van boven naar beneden, dit omdat lucht van nature naar boven stijgt.

Waarom verwarming kopen bij Zelektro.be?

Verwarming bestellen in een betrouwbare webshop? Met Zelektro weet je zeker dat je je huis op een voordelige wijze verwarmt. Wat je op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, ontvang je de volgende werkdag al in huis. We verzenden áltijd gratis bij een aankoopbedrag vanaf € 50,-. Heb je vragen over de aankoop van een verwarmingssysteem of over de plaatsing hiervan in je woning? Bij ons geniet je van een uitstekende topservice. Bel of mail ons voor hulp en advies. We staan elke werkdag met plezier voor je klaa