Filter 0
Product Filters

Product Filters

684

Coax kabel: voor een correcte overdracht van beeld en geluid 

Ben je op zoek naar een coax kabel voor het aansluiten van je kabeltelevisie of -internet? Bij Zelektro hebben we een ruim assortiment aan coax kabels! Je vindt bij ons altijd de gewenste coax aansluiting voor jouw televisie of internetaansluiting. Goede bekabeling is immers noodzakelijk en daarom kun je eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Zelektro garandeert topkwaliteit en levert ze tegen een aantrekkelijke prijs. Welke kabel heb jij nodig?

Wat is een coax kabel?

Een coax kabel is nodig voor het verkrijgen van een televisiesignaal. Daarnaast gebruik je de kabel ook wanneer je gebruikmaakt van kabelinternet. Deze tweepolige kabel is er namelijk voor het overdragen van beeld en geluid. Een coax kabel beschikt over een koperen kern met daaromheen een isolator. Wil je een betrouwbare TV COAX kabel voor televisie of kabelinternet? Bekijk het aanbod in onze webshop en finaliseer je bestelling eenvoudig online.

Hoe werkt een coax kabel?

Een tweepolige coax kabel bestaat uit twee geleiders: de binnen- en buitengeleider. De binnenste geleider verstuurt de signalen, terwijl de buitenste geleider ervoor zorgt dat de binnenste geleider wordt geïsoleerd van de buitenomgeving. Dit maakt dat er weinig stoorsignalen naar binnen of buiten lekken. Een coax kabel Telenet, maar ook een antennekabel Telenet of ander soort netwerkkabel bestel je eenvoudig bij Zelektro. Voor elke toepassing hebben we de gewenste kabel in huis.

Coax aansluiten, hoe doe je dat? 

Wil je een coax kabel aansluiten voor Telenet? Bij Zelektro vind je alles wat je nodig hebt. Ze kan je bij ons niet alleen terecht voor de juiste connectoren, maar eveneens voor een coax stripper of krimptang.

Een Telenet coax kabel installeer je als volgt:

  • Selecteer de juiste coax kabel voor de gewenste toepassing;
  • Gebruik een tang om de kabel op de gewenste lengte af te knippen;
  • Strip de uiteinden van de kabel met een kabelmes of striptang;
  • Bevestig de kabel aan de coax connector.

Hulp nodig bij een coax kabel Telenet kopen en aansluiten? Raadpleeg een van onze specialisten voor deskundig advies en neeem contact op met de klantenservice.

Aanbod coax kabels bij Zelektro

Een coax kabel is verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. Zelektro verkoopt daarom diverse coax Telenet kabels. Behalve kabels voor gebruik binnenshuis, zijn er ook coax kabel Telenet voor buiten verkrijgbaar. Zo is een COAX PE11 bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor gebruik buitenshuis. Wil je het signaal in huis versterken? Maak dan gebruik van een coax versterker Telenet. Kom je er niet uit, contacteer dan onze klantenservice.

Hierom een coax kabel kopen bij Zelektro

Een coax kabel Telenet nodig? De beste televisie- en internetkabels voor Telenet bestel je in onze webshop. Elk order dat je vóór 12:00 uur plaatst, wordt de volgende werkdag al bij jou afgeleverd. Dit doen we helemaal gratis bij een aankoopbedrag vanaf € 50,00. Uiteraard kun je bij Zelektro daarenboven te allen tijde rekenen op een professionele topservice. We helpen je graag aan de gewenste netwerkkabel voor je radio, internet en televisie en zien daarom je bestelling met interesse tegemoet.