Bticino schakelmateriaal

Product Filters
137

BTicino schakelaar: Italiaanse kwaliteit en design

Wil je een smaakvolle schakelaar voor thuis of je kantoor aanschaffen? Met een BTicino schakelaar kies je voor een stijlvol en modern exemplaar. Een schakelaar van BTicino past immers in elk type interieur.


Zelektro heeft een verrassend aanbod BTicino schakelmateriaal. Een schakelaar BTicino nodig voor je woning? Bestel een BTicino schakelaar bij Zelektro en geniet direct van onze voordelen. We hanteren scherpe prijzen en verzekeren je van een snelle verzending. Naar welke schakelaar BTicino ben jij op zoek?

Wat is een BTicino schakelaar?

Het bedienen van verlichting doe je met behulp van een schakelaar. Een BTicino schakelaar is afkomstig uit Italië. Schakelmateriaal van BTicino wordt wereldwijd verkocht aan meer dan zestig landen en staat bekend om het unieke design en uitstekende kwaliteit. Vorm, kleur, materiaal, maar ook innovatie staan bij elke BTicino schakelaar centraal. Kies bijvoorbeeld voor een enkel- of dubbelpolige schakelaar of ga voor een kruis-, wissel- of trekschakelaar. Er is keuze genoeg voor zowel de particuliere als de zakelijke doelgroep. Bekijk het aanbod bij Zelektro en bestel de gewenste schakelaar eenvoudig online.

Aanbod schakelmateriaal bij Zelektro

Zelektro beschikt over een ruim assortiment schakelmateriaal van het Italiaanse BTicino. Je kiest voor een BTicino schakelaar afkomstig uit de volgende collecties: BTicino Magic, BTicino Living Now en BTicino LivingLight. Naast schakelmateriaal en drukknoppen bestaat de BTicino Magic-collectie ook uit afdekplaten, inbouwdozen, modulehouders en multimediatoebehoren. Smaakvolle stopcontacten, afdekplaten of contactdozen nodig? Verdiep je in het aanbod BTicino Living Now of kies voor schakelmateriaal van BTicino LivingLight.

BTicino schakelaar aansluiten, hoe doe je dat? 

Een BTicino schakelaar aansluiten in huis? Lees het stappenplan van Zelektro voor een succesvol eindresultaat:


  1. Zet de stroom in de zekeringkast uit;

  2. Haal de schakelaar uit de doos en sluit de bedrading aan;

  3. Plaats de schakelaar in de inbouwdoos;

  4. Zet de stroom in de zekeringkast weer aan;

  5. Test de schakelaar;

  6. Werkt de schakelaar naar behoren? Dan is alles klaar voor gebruik!

Wanneer een BTicino schakelaar vervangen? 

Werkt een huidige BTicino schakelaar niet langer naar wens of is deze kapot? Een BTicino schakelaar vervangen, dat doe je eenvoudig zelf. Let op dat je wel eerst de stroom uitschakelt voor je deze klus uitvoert. Beschik je over twee linkerhanden? Aarzel niet, maar contacteer onze klantenservice voor advies en ondersteuning. We helpen je graag op weg! Uiteraard is een derde partij inschakelen ook een prima optie.

Hierom online een BTicino schakelaar kopen bij Zelektro

Ben je op zoek naar een schakelaar van het merk BTicino? Een BTicino schakelaar kopen, dat doe je in onze webshop. Een BTicino schakelaar wordt vanaf € 50,- gratis naar je toegestuurd. Is het artikel op voorraad en bestel je vóór 15:00 uur, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Geniet ook na levering van een professionele topservice, want voor het beantwoorden vragen en het geven van advies op maat staan onze experts altijd voor je klaar. Zien of horen we je snel?