Wij blijven open tijdens de zomervakantie!

Niko - Binnenbewegingsmelder

550-20210

5413736291553

Niko

Deze bewegingsmelder is geschikt voor gebruik binnenshuis en kan gebruikt worden als bewegingsmelder, als lichtmeetcel of als een combinatie van beide.

Op voorraad - Voor 15h besteld, vandaag verzonden. (België en Nederland)

58,25 € 58.25 EUR 58,25 € Inclusief BTW

48,14 €

(0,00 € / Stuks)
  • Merk

Deze combinatie bestaat niet.

Beschrijving

Deze bewegingsmelder is geschikt voor gebruik binnenshuis en kan gebruikt worden als bewegingsmelder, als lichtmeetcel of als een combinatie van beide. Met een druk op de toets schakel je het licht ook manueel aan en uit. De bewegingsmelder wordt gevoed via de Niko Home Control installatie.


Documenten


Lastenboek

De binnenbewegingsmelder detecteert beweging van een warmtebron en activeert of deactiveert Niko Home Control functies. De binnenbewegingsmelder detecteert beweging van een warmtebron met behulp van de Passief InfraRood technologie (PIR). Als hij beweging detecteert, activeert of deactiveert hij Niko Home Control functies. Deze functies wijs je toe bij het programmeren van de installatie door functies te koppelen aan het unieke adres van elke binnenbewegingsmelder. Als een persoon het detectiegebied betreedt, wordt het startgedrag uitgevoerd. Bij het verlaten van of het bewegingsloos verblijven in het detectiegebied (10 s na laatste detectie) wordt het stopgedrag uitgevoerd. De binnenbewegingsmelder heeft ook een manuele mode. In manuele mode gedraagt de binnenbewegingsmelder zich alsof er permanent beweging is. Druk op de manuele-modeknop om deze mode te activeren of te deactiveren. Als je de manuele mode niet deactiveert, blijft de functie die aan de bewegingsmelder gekoppeld is 4 uur lang actief. De binnenbewegingsmelder bestaat uit twee delen: de sensor (1XX-55511) en de sokkel (550-20210). Deze bevestig je op een standaard inbouwdoos met schroeven. De maximale detectieafstand bedraagt 8 m. Met de potentiometer onder het deksel van de sensor kun je de lichtgevoeligheid instellen tussen 5 en 1200 lux. Technische gegevens: • rustspanning: 26 Vdc (ZLVS, zeer lage veiligheidsspanning) • CE-gemarkeerd • detectiehoek: horizontaal 180°, verticaal 60° • detectiebereik: 8 m (horizontaal) • lichtgevoeligheid: 5 - 1200 lux • manueel bedienbaar • omgevingstemperatuur: -5 - 45°C • brug 60 x 71 mm met klauwbevestiging

Specificaties

Merk Niko