Zelfbouw - Ondersteuning en Diensten

Product Filters
450

Door zelf de handen uit de mouwen te steken kan je tot 50% besparen op de kosten van jouw zelfbouw elektrische installatie. Je hoeft immers geen aannemers te betalen voor werken die jij simpel zelf kan doen.

Installatie van een zekeringkast

Zelf plaatsen, mét professionele ondersteuning

Zelf jouw elektriciteit en domotica leggen is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Met de zelfbouw pakketten van Zelektro en ondersteuning door onze professionals kan je zonder problemen zelf jouw installatie leggen.
Bouwen of verbouwen, domotica is altijd mogelijk. Maak van jouw huis een smart home!

Bespaar tot 50%

Waarom Zelektro

Onze jarenlange ervaring geeft ons de nodige kennis om jouw zelfbouw project te ondersteunen. Onze klantendienst en support spreekt voor zich. We gaan telkens tot het uiterste om de klant goed en vlot te kunnen helpen.

Twijfels over onze service? Meer dan 4400 klanten hebben zich al uitgesproken hoe tevreden ze zijn over ons!

Spacer

Waarom zelfbouw domotica

Jouw woning voorzien van een klassieke elektrische installatie is niet meer van deze tijd. Door een kleine opleg heb je immers al een smarthome. Je verhoogt jouw comfort en de functionaliteiten van jouw woning. Door het plaatsen van domotica ga je ook de waarde van jouw woning verhogen.

Het gebruik van teleruptoren of eltako's is niet echt domotica te noemen. Je hebt immers geen automatisatie. En zeg nu zelf, een schakelaar vervangen door een drukknop is ook eerder een veredelde klassieke installatie.

Onze zelfbouw domotica systemen

We bieden je de keuze uit verschillende domotica systemen. We kiezen hier resoluut voor fabrikanten die blijven innoveren, een goede support aanbieden en waarvan we weten dat ze binnen 15 jaar nog steeds zullen bestaan en hun producten zullen ondersteunen. Niko Home Control en Loxone zijn 2 merken waarvan we alvast veel innovatie zien en regelmatig nieuwe producten toevoegen aan hun assortiment.

Er zijn een aantal kleinere merken waarvan we merken dat ze het huidige tempo van innovatie niet meer kunnen volgen en minder service bieden. We vrezen dus dat deze binnen afzienbare tijd niet meer zullen bestaan. Elk merk dat we aanbieden laat je vrij om te kiezen welke design je wil en legt geen beperkingen op in drukknoppen of schakelaars.

Als klant heb je bij ons de keuze om te kiezen tussen deze merken, we hangen dus niet vast aan 1 bepaald merk.

Bekijk hier prijsvoorbeelden van een domotica installatie

Klaar om te besparen?

  • Maak een afspraak met onze experts
  • Samen bespreken we jouw noden
  • We stellen onze domotica systemen voor en tonen in het echt hoe deze werken
  • Je grondplan van jouw woning neem je best mee
  • We maken je een gedetailleerde offerte, met alle prijzen afzonderlijk vermeld.
  • Bij vragen kan je onze expert rechtstreeks berei