Versterk ons team en ga voor een job vol spanning! Bekijk zeker onze vacatures. 

Hydro Niko


Het spatwaterdicht schakelmateriaal van Niko installeer je overal waar je maar wilt. Buiten op terras, in de wasplaats, garage of rond het zwembad. De schakelaars en stopcontacten zijn niet enkel bestand tegen spuitwater maar ze zijn ook stofwerend. Ze bieden de beste garantie voor veilige stroom in de buurt van stof en water. 

Het Hydro assortiment is verkrijgbaar in 3 klassieke kleuren: zwart, wit en grijs. Verder heb je ook steeds de mogelijkheid om binnen het gamma te kiezen voor inbouw- en opbouwschakelaars en -stopcontacten. Kies de kleur die het beste bij jouw interieur of exterieur past.


Goed om te weten! 
Het spatwaterdichte Hydro assortiment van Niko zijn IP55-gecertificeerd, maar wat wilt dit betekenen?


Kort samengevat bevestigt de IP55-certificering dat de schakelaars en stopcontacten spuitwaterdicht zijn maar niet waterdicht. 

Plexo Legrand

Al 60 jaar lang is Plexo™ dé expert op het gebied van waterdicht schakelmateriaal. Legrand blijft zich voortdurend vernieuwen om te voldoen aan de diverse installatiesituaties en biedt een uitgebreid scala aan oplossingen voor woningbouw, de commerciële sector en de industrie. Het Plexo gamma staat synoniem voor kwaliteit en biedt u een ruime keuze aan hoogwaardige oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Het Plexo schakelmateriaal biedt een eenvoudige installatie dankzij de ongeëvenaarde bedradingsruimte en het gereedschapvrije bevestigingsmechanisme. Met één en hetzelfde referentienummer voor zowel opbouw- als inbouwdozen kunt u de vernieuwde Plexo™ zowel horizontaal als verticaal monteren.

SHOP PLEXO