Wij blijven open tijdens de zomervakantie!

Niko - Digitale potentiaalvrije sensormodule

550-00210

5413736291539

Niko

Met deze module sluit je sensoren (zoals schemerschakelaars, rookmelders, bewegingsmelders, deurtelefoons en videofoons) aan op Niko Home Control installaties.

2 werkdagen

149,89 € 149.89000000000001 EUR 149,89 € Inclusief BTW

123,88 €

(0,00 € / Stuks)
  • Merk

Deze combinatie bestaat niet.

Beschrijving

Met deze module sluit je sensoren met een NPN- of digitale contactuitgang en een zeer lage veiligheidsspanning (zoals schemerschakelaars, rookmelders, bewegingsmelders, deurtelefoons en videofoons) aan op de Niko Home Control installatie.

 

Documenten

 

Lastenboek

Met de digitale potentiaalvrije sensormodule kun je drie sensoren aansluiten op de Niko Home Control installatie. Deze sensoren moeten geschikt zijn voor toepassingen met zeer lage veiligheidsspanning (ZLVS). Voorbeelden zijn: schemerschakelaars, rookmelders, bewegingsmelders, deurcommunicatiesystemen of contacten van sloten, telefooninterfaces, alarminstallaties, etc. Als een aangesloten sensor geactiveerd wordt, stuurt de module het adres door naar de controller die één of meerdere geprogrammeerde acties activeert. Je kunt het contact tijdelijk manueel sluiten door de knop in te drukken om een bepaalde toestand te simuleren. Hierbij wordt de echte input gedurende twee minuten gedeactiveerd. De afstand tussen de sensoren en de module mag maximaal 50 m bedragen. Je kunt maximaal drie sensoren per module aansluiten. Als de module normaal functioneert, licht de STATUS-led enkel op in TEST-mode. Als er één of meerdere fouten optreden, gaat hij knipperen om de foutcode weer te geven van de fout met de hoogste prioriteit. Technische gegevens: • geschikt voor ZLVS-sensoren met NO-contact of NPN-transistoruitgang • 4 schroefklemmen • afmetingen: DIN 2E • schuifbrug • omgevingstemperatuur: 0 - 45°C • CE-gemarkeerd

Specificaties

Merk Niko