Niko - Analoge sensormodule

550-00230

5413736304635

Niko

Voor het aansluiten van max drie analoge sensoren op een Niko Home Control installatie. Sensoren voor zonlicht, wind, regen, CO2, luchtvochtigheid of temp.

Op voorraad - Voor 15h besteld, vandaag verzonden. (België en Nederland)

181,22 € 181.22 EUR 181,22 € Inclusief BTW

149,77 €

(0,00 € / Stuks)
  • Merk

Deze combinatie bestaat niet.

Beschrijving

Met de analoge sensormodule kun je drie externe analoge sensoren aansluiten op de Niko Home Control installatie. Deze sensoren moeten geschikt zijn voor toepassingen met zeer lage veiligheidsspanning (ZLVS). Dit kunnen sensoren zijn voor het meten van zonlicht, wind, regen, CO2, luchtvochtigheid of temperatuur. Hiermee kunnen onder andere zonneschermen, rolluiken en lichten worden aangestuurd in functie van de gemeten waarden.

 

Documenten

 

Lastenboek

Met de analoge sensormodule kun je drie externe analoge sensoren aansluiten op de Niko Home Control installatie. Deze sensoren moeten geschikt zijn voor toepassingen met zeer lage veiligheidsspanning (ZLVS). Dit kunnen sensoren zijn voor het meten van zonlicht, wind, regen, CO2, luchtvochtigheid of temperatuur. Hiermee kunnen onder andere zonneschermen, rolluiken en lichten worden aangestuurd in functie van de gemeten waarden. Als een aangesloten sensor geactiveerd wordt, krijgt de overeenkomstige input een signaal tussen 0 en 10 V en stuurt de module deze waarde en het adres door naar de controller die één of meerdere geprogrammeerde acties activeert. In de programmeersoftware wordt ingesteld welke waarde overeenkomt met de doorgekregen spanning. Je kunt de activering van een aangesloten sensor simuleren door de knop in te drukken. Hierbij wordt de echte input gedurende twee minuten gedeactiveerd. De afstand tussen de sensoren en de module mag maximaal 100 m bedragen. Je kunt maximaal drie sensoren per module aansluiten. Per installatie kun je tot 10 modules aansluiten. Als de module normaal functioneert, licht de STATUS-led enkel op in TEST-mode. Als er één of meerdere fouten optreden, gaat hij knipperen om de foutcode weer te geven van de fout met de hoogste prioriteit.

Technische gegevens:
• geschikt voor sensoren met een uitgang 0-10 V (ZLVS)
• maximale afstand tussen sensoren en sensormodule: 100 m
• aansluitklemmen voor 3 x 1,5 mm² of 2 x 2,5 mm² of 1 x 4 mm²
• afmetingen: DIN 2E
• schuifbrug
• omgevingstemperatuur: 0 - 45°C
• CE-gemarkeerd


Specificaties

Merk Niko