Loxone - Audioserver 100428

LOX100428

LOX_100428

Loxone

De Loxone Audio server is de meest flexibele audio-oplossing voor elk gebouw en het perfecte gereedschap voor elektriciens, audioprofessionals en iedereen die dat wil worden! Het combineert een groot rekenvermogen en 4 versterkeruitgangen in de kleinste behuizing. De grenzeloze uitbreidbaarheid maakt het systeem uitermate flexibel en vrij schaalbaar.

Op voorraad - Voor 15h besteld, vandaag verzonden. (België en Nederland)

579,24 € 579.24 EUR 579,24 € Inclusief BTW

478,71 €

(0,00 € / Stuks)
  • Merk
  • Loxone

Deze combinatie bestaat niet.

De Loxone Audio server –
de flexibelste audio muziek-oplossing voor elk gebouw

De Audioserver is geen luidspreker – het is de kracht achter de bekabelde luidsprekers van uw klanten. In combinatie met hoogwaardige, passieve 4-8Ω luidsprekers zorgt het voor een indrukwekkende geluidservaring met een briljant geluid. Stil of luid, kristalheldere achtergrondmuziek of krachtige feestbeats – de Audioserver beheerst alle eisen met vlag en wimpel.

Combineer de 4 geïntegreerde audio-uitgangen in vaste en flexibele groepen en zorg voor muziek in alle ruimtes. De onbeperkte uitbreidbaarheid maakt het systeem oneindig flexibel en vrij schaalbaar.

De Audioserver kan bijna onzichtbaar en absoluut naadloos in het intelligente gebouw worden geïntegreerd: als luide alarminstallatie in het restaurant, als intelligente deurbel in het Smart Home, voor individuele mededelingen op kantoor en nog veel meer.

Dankzij de hoogwaardige, speciaal ontwikkelde hard- en software is de Audioserver absoluut onderhoudsvrij. De configuratie gebeurt zoals gewoonlijk in Loxone Config.

 

Flexibel uitbreidbaar
& vrij schaalbaar

De Audioserver kan worden uitgebreid met maximaal 10 Stereo Extensions of 20 versterkeruitgangen* via speciaal ontwikkelde Tree Turbo-interfaces. In grotere installaties is het gebruik van meerdere Audioservers in hetzelfde netwerk zonder problemen mogelijk. Op deze manier kunt u het systeem uitbreiden met een willekeurig aantal audioplayers.

 

Specificaties

Loxone Extensie of Audio
Merk Loxone